logo
 
banner
 

Anna Hörling

Ladda hem högupplöst bild – klicka här

Anna Hörling är utbildad inom industridesign, formgivning och mönsterkonstruktion.Hon har bland annat designat glasögon och belysning. För två av sina belysningsarmaturer har hon blivit belönad med Utmärkt svensk form.
Anna har även arbetat som journalist och redaktör med trender, inredning och design. Hon har arbetat för tidningar som Vi i Villa, Äntligen Hemma, Dagens Nyheter och Drömhem och trädgård.
Tillsammans med sin syster Stina Wirsén driver Anna företaget Brokiga där hon designar kvalitetsprodukter för barn och barnrummet.
Anna har sytt och skapat kläder sedan hon var barn. Det började med att hon i mellanstadiet räddade en gammal trampmaskin som skulle kastas från skolans textilslöjd. Hon släpande maskinen en bra bit innan hon fick ge upp och ringa mamma Carin som hjälpte henne få hem den. Sedan sydde hon dockor, kläder, kuddar och väskor. Under tonåren sydde Anna alla sina kläder utom jeansen. Ur maskinen kom också gosedjur och piratbyxor till lillasyster, kuddar och väskor till kompisar och släktingar. Övning ger färdighet!  

Att våga prova, misslyckas och börja om är bästa sättet att lära sig sy enligt Anna!Titlar av Anna Hörling utgivna på Berghs förlag:
 
     
 


Berghs Förlag AB, Box 45084, 104 30 Stockholm. Tel: 08-31 65 59. E-post: info@berghsforlag.se