logo
 
banner
 

Vårens böcker - ett säkert vårtecken

Nu släpper vi vårens böcker och alla läsare kan hitta en ny favorit. Här ett axplock:

Bilderbokshjälten Elmer har bytt jobb. Han har tidigare varit både kock och städare, men nu är han djurdoktor och har fullt upp med att bota sjuka fåglar, kaniner och åsnor. Mitt i alltihop kommer ett akutsamtal från slottet. Den kungliga hunden är sjuk! (Elmer Djurdoktor av Ulf Stark och Lotta Geffenblad.)

Donald börjar på förskolan och bygger genast en mur i lekrummet. Han vill att alla ska sjunga att Donald är bäst och leker kull med sig själv. Men kanske är det roligare att leka tillsammans med andra? (Bosse & Bella och trumpna Donald av Måns Gahrton och Amanda Eriksson.)

En vacker djuratlas berättar om 500 olika djurarter från världens alla hörn. Till boken hör en rolig gratisapp med filmer om de olika djuren. (Djuratlas av Anne McRae och Alexander Vidal.)

Äntligen får vi veta om Emma och Sebbe träffas igen - när den förra boken slutade hade Sebbe blivit biten av en zombie och flögs med helikopter från Gotland till fastlandet. (Varelserna 5: Fredlös av Magnus Nordin och Staffan Gnosspelius.)

Dessutom kommer nya spännande delar i serier som Fotbollstvillingarna, Beast Quest och Zombiedjuren och förstås faktaböcker: Lätta fakta plus: Drönare är fylld av information och illustrationer om denna omdiskuterade farkost.

Välkommen till en vår fylld av härlig läsning!

 

 

 


Bookmark and Share
 
     
 


Berghs Förlag AB, Box 45084, 104 30 Stockholm. Tel: 08-31 65 59. E-post: info@berghsforlag.se